Så här spelar du Leprechaun's Luck

Har lika stor tur som irländarna? Ta reda på det genom att spela detta förtrollande skraplottsspel med tema från den gröna ön. Skrapa fram 3 lyckobringande irländska symboler och vinn stora kontantvinster på upp till 500 gånger insatsen.

  • Välj önskad insats genom att klicka på pilarna i fältet ”Insats”.
  • Ju högre insats, desto högre vinst – upp till 500 gånger insatsen!
  • Klicka på TURBO -knappen om du vill att symbolerna ska visas direkt utan behöva vänta på skrapanimeringen.
  • Klicka på SPELA-knappen.
  • Klicka på fälten för att avslöja de dolda symbolerna. Om du vill visa alla fälten på en gång kan du klicka på AVSLÖJA ALLA.
  • Du vinner om du får 3 likadana symboler. Det finns bara 1 vinst per skraplott. Så snart du har fått 3 likadana symboler, visas de resterande fälten automatiskt och spelet är slut.
  • Vinstmultiplikatorerna visas till vänster om skraplotten.

Särskilda funktioner

Autospel: Klicka på AUTOSPEL om du vill att spelet ska spelas automatiskt åt dig. Klicka därefter på hur många omgångar du vill spela automatiskt. Du kan autospela 5, 10, 15, 20 eller 25 omgångar.


Synbarligen samtidiga och multipla vinster är extremt sällsynta, även om de teoretiskt möjliga rent matematiskt. Det är vanligare att få se vinster som följer kort efter varandra, i allmänhet med några minuters, timmars eller dagars mellanrum. Rent generellt ingår det i varje progressiv jackpott ett grundbelopp som används för introduktioner och påfyllningar. Låt oss säga att en jackpott börjar växa genom bidrag från efterföljande spelares omgångar. Låt oss också anta att jackpotten nu ligger på 15 000 SEK. Om två spelare vinner jackpotten nästan samtidigt kommer den förste att vinna 15 000 SEK, medan den andra vinner det belopp som har byggts upp – om något överhuvudtaget – sedan den första jackpotten delades ut. Jackpotträkneverken i spelet och i lobbyn uppdateras ungefär var 15:e sekund (lite beroende på vilken typ av internetuppkoppling som spelaren har tillgång till), vilket är mycket snabbt och det är sannolikt att den andra (efterföljande) vinnaren redan är medveten om att jackpotten har nollstälts innan han/hon i sin tur vinner den. Ovanstående gäller för jackpottautomater oavsett om de spelas med reda pengar eller låtsaspengar, liksom för både PC- och mobilbaserade spel.


Teoretisk procentsats i avkastning till spelaren är 91,31 %